På udkig efter et eventbureau

 22. april 2018      

Jeg har over en periode, været på jagt efter et event bureau. Undertegnede har tidligere anvendt et da vi havde firmaunderholdning på arbejdspladsen.

Siden min kæreste forærede mig en fantastisk forlovelsesring for et par uger siden, har vi været i gang med at planlægge vores bryllup til næste september. Nu valgte vi at benytte et kæmpe telt som lokale til festen. Incitamenterne for at afholde brylluppet i et såkaldt partytelt var simpelthen for fordelagtige. Dertil deltog min kommende mand og jeg forrige sommer i hans kusines stort anlagte bryllup, som fandt sted i et kæmpe partytelt i haven ved deres nyindkøbte patriciervilla. Dengang udgjorde det lejede telt en rustik kulisse for festen. Det mest tungtvejende argument for at holde bryllup i et telt er det lave omkostningsniveau. Hvis man tager et nærmere blik på festlokalerne her i Nordsjælland samt hovedstaden, er valgmulighederne faktisk ret begrænsede. Selvom der findes en lang række alternativer, er det nemlig praktisk talt umuligt at opspore et receptionslokale, der kan honorere mig og min kærestes forestillinger og desuden er til at betale inden for vores budget. Køber min kærste og jeg et eller flere telte til bryllupsfesten er det dog muligt for os at sikre os nogle hyggelige rammer for festen, som vi må indrette og pynte op Lige som som min tilkommende og jeg vil. Endvidere giver denne type telte os en mulighed for for at åbne op ud til den store have. Det hele til en særdeles favorabel pris. Spørgsmålet er nu, hvordan vi får det ideelle telt eller partytelt til vores drømmebryllup. Af den grund vil jeg gerne høre, hvorvidt der ikke er en af jer, der har prøvet at arrangere bryllupsfesten i et telt. Først og fremmest har vi brug for at få et indtryk af, hvorvidt der findes partytelte, som prismæssigt kan måle sig med at leje et telt. Dertil mangler vi gode råd om valget af interiør og service såvel som en egnet caterer, som der ville kunne lave maden til brylluppet på trods af, at receptionen og festen holdes i et partytelt i den store have. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Gode råd om at arrangere sin bryllupsreception i et telt i en baghave efterlyses Min kommende mand og jeg var lige efter at han havde friet til mig med til min lillesøsters stort anlagte bryllup, der blev holdt i et imponerende telt ved deres nyerhvervede gård. I den forbindelse udgjorde festteltet en rustik baggrund for deres store dag. Min kæreste og jeg har lige siden været i gang med at planlægge rammerne for brylluppet nu til juli. På stående fod har vi taget en beslutning om at anvende et af de der store festtelte til at danne ramme om den store fest. Der er nemlig ingen tvivl om, at grundene til at fejre brylluppet i et festtelt ganske enkelt var yderst svære at overse. Tager man et blik på festlokalerne her i Nordsjælland såvel som Storkøbenhavn, er mulighederne faktisk ret beskedne. Skønt der er utallige alternativer, er det nemlig praktisk talt umuligt at lokalisere et festlokale, som imødekommer mig og min forlovedes forestillinger og desuden er til at betale for almindelige mennesker som os. Køber eller lejer min forlovede og jeg et festtelt til bryllupsfesten kan mig og min tilkommende imidlertid sikre os en hyggelig ramme for brylluppet, som vi reelt kan oppynte nøjagtigt som vi begge drømmer om. Desuden giver et festtelt os mulighed for at åbne ud mod den store have. Disse fordele har vi chancen for at få glæde af til en særdeles konkurrencedygtig pris ift., hvis vi investerer i et receptionslokale. Det primære incitament for at afholde vores reception og bryllupsfest i et festtelt var af den grund det lave omkostningsniveau. På nuværende tidspunkt er det store spørgsmål, hvordan mig og min tilkommende erhverver det ideelle festtelt til bryllupsfesten såvel som receptionen. Således vil jeg gerne høre, hvorvidt der kunne tænkes at være er nogen af jer læsere, som der har lyst til at berette om deres erfaringer med at arrangere bryllupsfesten i et festtelt. Eksempelvis kan vi godt bruge dine gode råd om valget af service og interiør såvel som kvalificerede cateringfirmaer, som ville kunne producere hele menuen til vores drømmebryllup desuagtet, at det holdes i et telt. Dertil har vi behov for at finde ud af, om der er festtelte, som ud fra prisen kan betale sig at investere i at købe ift. at leje et af disse festtelte. Har du selv, eller kender du nogen, der har planlagt et havebryllup eller en anden begivenhed i et festtelt? Så del dine erfaringer med os og hjælp os med at planlægge et perfekt bryllup.
Nogle partytelte i haven skaber rum i budgettet for jeres sommerbryllup For nogle uger siden blev min drøm realiseret. Søren bad mig om at blive hans kone, og kort efter begyndte vi at lægge en plan for den store dag til næste september. Nu har taget en beslutning om at arbejde videre med idéen om at have et partytelt som kulisse for bryllupsfesten. Incitamenterne for at holde receptionen og den efterfølgende bryllupsfest i et stort partytelt var ganske enkelt for besnærende. Derudover var min kommende mand og jeg for to år siden til min lillesøsters reception og bryllupsfest, som blev afholdt i et enormt telt ved deres hus. Ved den lejlighed var teltet en fantastisk baggrund for bryllupsfesten. Det lave omkostningsniveau var den mest tungtvejende grund til at fejre receptionen og bryllupsfesten i nogle partytelte i haven. Såfremt man tager et nærmere kig på den lange række af festlokaler her i hovedstaden, er udvalget forholdsvist beskedent. Til trods for at der findes et væld af valgmuligheder, er det nemlig praktisk talt umuligt at opspore et festlokale, som kan opfylde min forlovedes og mine krav og desuden kan benyttes til anstændige priser. Køber vi et stort nok partytelt til receptionen og bryllupsfesten, er det ikke desto mindre muligt for min kommende mand og jeg at sikre os en personlig ramme for vores bryllup, som vi reelt ville kunne oppynte præcist som min tilkommende og jeg drømmer om. Samtidig giver den slags partytelte os en mulighed for for at åbne op ud til den store have. Alle de fordele får vi til en attraktiv pris ift., hvis min forlovede og jeg investerer i at leje et festlokale. På nuværende tidspunkt er vi kommet i tvivl om, hvorledes mig og min tilkommende erhverver de optimale telte til bryllupsfesten såvel som receptionen til august. Af den årsag vil jeg gerne høre, hvorvidt der måske er en af jer, som har prøvet at fejre bryllupsfesten i et af denne slags partytelte. Først og fremmest kunne vi godt tænke os at høre, om der findes gode partytelte, der kan betale sig at investere i i forhold til at leje. Vi har desuden brug for nogle gode råd om valget af møbler og service samt et godt cateringfirma, som kan producere al maden til brylluppet trods det, at det fejres i et partytelt i haven ved vores murermesterville.